Consiliul Judetean Dolj
conducere regulamente noutati galerie foto home
  PrezentareLocalizareObiectiveFacilitatiServiciiImpact economicSectoare de activitate vizateIstoricAgenti economiciChestionarContact  

CE ESTE PARCUL INDUSTRIAL CRAIOVA?


Parcul Industrial Craiova este o infrastructura de afaceri pusa la dispozitie de Judetul Dolj, infrastructura gestionata prin intermediul unei societati administrator avand ca actionar majoritar Judetul Dolj.

S.C Parc Industrial Craiova S.A este persoana juridica romana functionand ca societate comerciala pe actiuni cu 5 actionari: Judetul Dolj, comuna Ghercesti, comuna Pielesti, comuna Carcea si comuna Cosoveni, cu un capital social de 4.535.400 lei, cu sediul social in Str. Aviatorilor, Nr. 10, Ghercesti Dolj, cod 207280, avand ca scop administrarea Parcului Industrial Craiova.

Acest patrimoniu se compune din terenuri in suprafata de 18,30 ha utilitati, constructii si echipamente tehnologice puse la dispozitie prin vointa Guvernului Romaniei si a Consiliului Judetean Dolj in vederea constituirii Parcului Industrial Craiova si dezvoltarii acestuia.
Parcul industrial are retea proprie de drumuri interioare si detine posibilitatea alimentarii tuturor parcelelor puse la dispozitie locatarilor cu utilitatile necesare desfasurarii activitatilor productive si de servici ( energie electrica, gaze, apa, canalizare, salubritate, retea de cumunicatii ).

Conform hotararii Consiliului Judetean Dolj Nr. 156/25.10.2004, tarifele minime privind inchirierea/concesionarea sunt :
  • 0,9 euro/mp/luna - echivalentul in lei la cursul de referinta al Bancii Nationale a Romaniei din ultima zi a lunii in care se face plata, pentru inchirierea/concesionarea spatiilor de productie si administrative.
  • 0,05 euro/mp/luna - echivalentul in lei la cursul de referinta al Bancii Nationale a Romaniei din ultima zi a lunii in care se face plata, pentru inchirierea/concesionarea suprafetelor de teren.

- Prezentare virtuala


English version

Copyright 2004 S.C. Parc Industrial Craiova S.A.
Powered by RAUSCHdesign